Kamenný pastýř...
Tak hluboký jako ticho
Mrtvý do země vsazený
Jen s temnotami v hlavě
Tak jednotvárný a hluchý
Jak podzim v kalužině
Pokryté matnou hanbou
Na její tělo přimknuté ke kameni
Dopadal déšť
Polykala a cítila
Jak chladná je slina
A jakýsi pták zpíval tak pošetile
Tak pošetile...
Přečteno 184x
Tipy 29
Poslední tipující: ukrytá v máku, IkkarisKa, Kubíno, jort1, Anfádis, Niška, nehledaná, Fialový metal, Ophelia81, IronDodo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)