- audio -
Znáte tu chvíli?
v koutě se krčí
zastrčená
celá
čeká
až přijde její pravé já
až nastane
chvěje se a třese
k prasknutí
napnutá chvíle
už už těká
čeká
na náhodu bludných proudů
na letmý dotek roznětnice
na odjištění zemních svodů
na zažehnutí
zápalnice
a
pak
exploduje
zrozená úsměvem
Znáte tu chvíli,
kdy chvěje se
zem?
miluju tyhle chvíle...miluju roznětky...a miluju tvý básně... to je nádhera... ukládám s dovolením, Ikkar.
22.11.2023 15:33:09 | cappuccinogirl