Na zásnubách
Anotace: Pohledu s Dálkou
Světlo spí se zvukem
ve spánku hlubokém.
Malíř sní s pěvkyní,
tóny barev čeří stín.
Království šerosvitu,
země loží a mýtů.
A přece ryby jsou v řece,
co jedním směrem teče.
Je obraz vlnou, je písní?
Hladina odnese listy.
Notové osnovy a jejich klíče.
Palety, kontury, výstavy, kýče.
Rozedněno mořská pěno
mezi hrady skal.
Roztříštěno stálá změno
o obzor a dál.
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: RadekČ, Sonador, Anfádis, Marťas9, IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)