Bydlení u trati
Počítám vlaky
místo oveček.
Ale nestaví tu.
Jedou asi na Moravu.
Z Prahy to po kolejích frčí.
170 a možná i víc.
Ukolíbána poslední hvězdou,
než se rozední.
Ibalgin kamarád vhodný.
Usínám s básní na rtech
a slova pošlu tratí.
Ach lidé, zlatí.
Dobrou noc.
Ať zima nám sny nehatí.
Přečteno 119x
Tipy 29
Poslední tipující: RadoRoh, Misha, básněnka, Kan, V.N.Losinský, Psavec, Kubíno, Fialový metal, cappuccinogirl, jort1, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)