Počasí
Chybí mi sluníčko,
pláče mé srdíčko.
Pláče jak venku nebe,
zatím deštěm, pak snížek zebe.
Zahřeje nás jen teplo doma,
v srdci láska a také svoboda.
Marťásku podepisuju. Rukou od zimy skoro zkřehlou. A to bude hůř...
Chci SUNNY DAY!!!
23.11.2023 11:10:21 | cappuccinogirl
Díky Cappu, hold na to sluníčko si musíme chvíli počkat. Hlavně musíme preventivně zahanět ty depky.
23.11.2023 15:10:31 | Marťas9