Čosi sa končí,
loď odpláva do iných morí
na palube,
lásky, spomienky.
Ktosi mi máva
smutno na pozdrav
dáva tiché zbohom
kým sa stratí za obzor.
Časom zhynie
ľútosť z odchodov
a na opustený prístav padne
súmrak bez času.
Časem, trubadůre milej, k tomu opuštěnýmu přístavu jiná loď dopluje... pozoruj moře kolem...a pozoruj dobře... zahlídneš! Věřím.
23.11.2023 11:13:16 | cappuccinogirl