Na húpacom kresle
hojdám sa tam
a späť v rytme
Gainsbourgových
šansónov, som
sama, ale v
samote je presne
tá krása, ktorú
som tak dlho hľadala
byť sama nie je zlé,
mal si pravdu, keď
si mi to vravel,
teraz to už viem
ihlica prechádza
vinylom a gramofón
pradie v nových
rytmoch
všetko tu vonia
už nie vami,
ale mnou
mojou esenciou.