Sakra...
Co...to..je?
Zahřeje...š?
Hřeješ...
nebo si to jen přeješ?
Někdy slastí předeš
jen však,
pokud rychle jedeš...
Najdi ten krok
jen krok sun krok
a žádný skok...
Jen už sakra BUĎ,
sebe nesuď,
pociť stud...
že smát se nechce...š
hrad z kostek zbořit nejdeš,
ze strachu , že strachu neujdeš,
se mnou pak nevyjdeš...
Tak rozboř ten hrad, plivni
prdni, poskoč, jazyk vyplázni...
NA VŠECHNO A VŠECHNY...
a na svůj divý svět...
...jen pár vět,
rozkvetlý květ,
už ti neni pět...
Tak se ROZLEŤ...
kam chceš,
jak chceš dlouze
pohleď...
Přečteno 140x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, o3_gambit, Fialový metal, paradoxy, Ondra, Psavec, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (3)