Anotace: ...
prosím slečno
já si zvládnu otevřít sama
prosím, až po vás
takže mám přednost, protože jsem slabá?
já jsem stará škola, nás učili úctě vůči něžnému pohlaví
něžnému pohlaví? to je přesně jedna z těch odporných zakořeněných relativizací
vy jste nějaká nabroušená
ne, já jsem feministka
takže vy nejíte maso?
já bojuji proti patriarchální společnosti postavené na genderových stereotypech
takže vy jste to... no... na holky?
už jsem to nevydržel
v plné rychlosti
jsem do nich najel
na segwayi
v té chvíli si byli rovni
on měl zlomenou nohu
ona zlomenou čelist