-audio-
Srdce dnes zabušilo o mříž
zachtělo se mu vyletět
(poznat svět)
v touze po radosti
objímat
a zpívat
a křičet
a smát se
a ani závory z mých kostí
nedokázaly ho udržet
splašené srdce
zatoužilo bít
prudce
právě teď
A co já?
Bez něj
S ním
A já se udržím?
Máš sílu a bez jednoho svalu, to dvě vteřiny vydržíš. Když ti řádí jako pominuté, tak jej zkrotíš rozumem.
Důležité žít na plné pecky. Vždyť věčně tu nebudem*
Rád si tobě nazírám a srdečně si pobírám*
24.11.2023 22:21:43 | šerý