Usínám
Usínám, co honí se mi v hlavě
zavírám oči, pomáhá to matně.
Uléhám, jsem napůl skoro mrtvá,
usínám a přivolavám ducha.
Modlím se, jsem k tomu hodně blízko
v klidu ležím a dopomáhá mi štístko.
Neklapne však ani jedno z toho
nezblazním se, neřeším to, v poho..