Nezbývá nic
List fíkovníku
svezl se po stehně ke kotníku
Stojím tu nahá
už nejde to víc
Zas
tak obnažená
na kost či na dřeň
jak kdo chcete
pohled vyzývavý
v mých očích nepřečtete
spíš stud a nejistotu
plachost co halí do pláště
symfonie prostou alikvotu
a oči klopí
před sebou obzvláště
A není víc
než to co vidět zvenku
ať nahá nebo ve svrchníku
píšu teď svoji rozhalenku
list fíku
zakrývá sklenku vína
Kdo jsem?
Jsem prostě žena
Stoupat do podkroví nebe, kde srdce nemá koutů ani hluchých míst. Být Adamem který řekne Evě. Milá, obraťme fíkový list*
26.11.2023 23:14:33 | šerý
Si představ, že bys byla muž...
25.11.2023 20:07:15 | Niška
Nezbývá nic
List fíkovníku
svezl se po stehně ke kotníku
Stojím tu nahý
už nejde to víc
Zas
tak obnažený
na kost či na dřeň
jak kdo chcete
pohled vyzývavý
v mých očích nepřečtete
spíš stud a nejistotu
plachost co halí do pláště
symfonie prostou alikvotu
a oči klopí
před sebou obzvláště
A není víc
než to co vidět zvenku
ať nahý nebo ve svrchníku
píšu teď svoji rozhalenku
list fíku
zakrývá sklenku vína
Kdo jsem?
Jsem prostě muž
25.11.2023 20:14:16 | IkkarisKa