A ako aktívne artikuluješ
bože, blažené bytie blúdiť
cez cezmínové cesty citliví
čiastočne čisto čudní
dakedy daromné (ne)dorozumenia
ďakujem diaľkam
exotická erotika energizujúc
fialové feromóny fyzična
gorálky gúľajú gitarami
hojdajú, hopsajú, hľadajú
i iskrivo ískaju ihličie
ja jasám jak jaseň jari
klopem kladivom kostrbato
len letmo lúskam letá
moje mýlky mladosti
no než nadíde náš
osamelý okamih ostýchavosti
potom prejdem prstom po
rázporku rozopnutých riflí
stúpim si svedomito
tebe tesne (k) telu
už ukradomky upínam
vlasy voňajúce vínom
zaspávam zabalená zamatom.
Nádherná a super nápad, Milá Pettie :)*
Moc moc se mi to líbí :)
Krásné snění i noc přeji a úžasné probuzení, nad kterého není :)*
25.11.2023 23:29:14 | Ondra