Pára dnů
Labyrint
Ráj
Výhonky
Vítr
Naklánění
V hrudi print
Dva jazyky
Dějiny
Jedno snění
Otazník
Jsem kdo
Ozvěna
Kuropění
Noc
Hvězdný den
Bláznů ctnost
Chiméra
Rozsvícení
Dotek
Deja vu
Mír snům
dobrý čas
hlas v sen
jaro v hlas
polibek
sen v nás
stopni čas
leť a viď
vánky líbej
konečky prstů
pírek se
dotýkej
zpívej
dýchej tóny
vydechuj melodie
tancuj v mracích
nebeské flamengo
kastaněty
teorie strun
rozechví ticho
trik je um
kouzlo spočívá v °•*∆*•°
probuzením srší
do všech stran
Bezejmenné
zázrakem
žije.
Přečteno 166x
Tipy 10
Poslední tipující: Alala, RadekČ, Psavec, IkkarisKa, Ondra, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (3)