vydávám se na cestu
alejemi mrtvých
není to tam jako tady
nikdy jsem nevěřila
že můžeš zradit
naposledy chci ještě uslyšet tvůj hlas
je mi to vniveč jako vždy
pořád hraješ svoje hry
s ďáblem.kostky si zahraju
stokrát vyhraju stokrát prohraju
remíza se nepočítá
ani do tohohle světa
s mrtvými raději budu tancovat
a na věčnou cestu se s nimi
vydávat