Sníh
Bílé střechy
to je hezké na malování,
ale nohy děsí uklouznutí.
Všechno má své pro a proti.
Myšlenky mnou mlátí.
Sníh je měkký,
ale led je horší -
ten bolí.
Tak dobré boty
s podrážkou na sníh.
Tím se uchráním
a zvětším vnitřní mír.
Letadlo ruší klid oblohy.
Jsem asi nemoderní
a nelezu jako kočka na střechy.
Klouzám jen pohledem
a dotýkám se vzduchem.
Oči kreslí hmatem.
Přečteno 122x
Tipy 32
Poslední tipující: jort1, Misha, Jan Kacíř, Fialový metal, Sonador, Kan, RadekČ, IronDodo, o3_gambit, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)