A dá se vzít na nervy hypotéka?Musím začít šetřit na nový.Potřebuju diamantový.
i diamantový se obrousí...
14.03.2024 09:43:03 | enigman
Dá. Ale chce to mít našetřeno alespoň 20% vlastních zdrojů.
30.11.2023 20:52:27 | DonBirell
...to by člověk stěží platil úroky
27.11.2023 12:45:39 | jort1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?