Kéž zrajeme
Jako když zraje obilí
Kéž smysl nám dává
Vše, co jsme prožili
Kéž osud nám to dobré
Jen dobrým splácí
A to zlé, kéž se nám
Co nejméně vrací
Co máme dělat
Kéž konečně víme
Čas nám vyměřený
Kéž již nemarníme
Kéž jsme šťastní
Kéž jsme zdraví
Kéž jsme veselí
A stále hraví
Moc pěkná, jen...
to zlé by se vracet mělo
minimálně stejně
aby se už neopakovalo...;)
26.11.2023 15:49:51 | Žluťák