Prý zahojí rány těla,
někdy možná i duše snad.
Teplo nese, jindy svírá
uvnitř těla divný chlad.
Nedá se koupit, stejně jako cit
k druhému bez potřeby, v nouzi přistoupit.
A teplo dát, kus svého času.
Necítit uvnitř chlad, jen rozkvetlou krásu.
Potřeba v konečnosti chvíle.
Tlukot srdce jen
Ticho v čase rozpustilé
Život, v samotě věčný sen.
~☆~
štír objímá raka. ticho hojí a láká. :-))*
27.11.2023 02:49:53 | Iva Husárková
I děda býval štírem, a on mi rozuměl. Snad jednou zase v klidu uvnitř zase budem:-))*
27.11.2023 04:34:12 | Protos1182
věřím, že budem. Miku, hjústn Tě zdraví a posílá čisté nebe. :-))*
27.11.2023 05:02:03 | Iva Husárková