Krb
Hoří ohýnekv krbu rodinném, nastala doba, k sobě se přivinem. Doba chladuv srdci, ale teplaroztají i ti, co jsou součást pekla. Ta doba dlouhá rodiny poutá, rozzáří oči svět se opět točí.
Nádherná - tak krásná atmosféra - moc příjemné-milé, milá Martinko :-)* Měj se kouzelně :-)
27.11.2023 10:21:53 | Ondra
Děkuji moc Ondro za milý komentář. Měj se také krásné.
27.11.2023 11:50:49 | Marťas9
Velice rádo se psalo a krb je skvělý :-) A moc děkuji :-)*
27.11.2023 12:36:23 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?