Rozlet
Z pevniny tvého těla
písnička vyletěla,
jak svatá pohlednice,
jak holubice z děla.
Létá si nad krajinou
nad městem, nad roklinou,
kde zapalují svíce,
tóny, co se z ní linou.
Co jiskry harmonie,
z perutí empatie,
rozpjatých pod měsícem,
kterými v hrudi bije.
Jak jsi tak nocí zněla,
já poután kovadlinou,
ukul rám z poezie.
Kladivy svého těla,
rozpažen nad hlubinou,
kde oheň touhy žije.
Že přál si slyšet více,
zachytil v rám tvé líce,
vstoupil do pohlednice
a poletuji s tebou.
Přečteno 133x
Tipy 22
Poslední tipující: Pettie, cappuccinogirl, IronDodo, Marťas9, Jupiterka, mkinka, Ondra, Sonador, Kubíno, RadekČ, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)