~~~~~~
Maluji kostelík
na kopečku
a pod ním sníh
jak bílou dečku
a z kopce děti
na saních
jsou jako z korálků
roztrhaných.
Potom si nakreslím
cestičku
ta vede podél
potůčku,
je zamrzlý,
na něm se bruslí
já asi slyším
pár tónů houslí.
Za mraky vysvitlo
trochu slunce
za smrkem maluji
i myslivce,
na klobouku má
pírko sojčí.
Na zimní obrázek
mi to stačí…
~~~~~~