COVID
Anotace: Kde jen jsem jej mohl chytnout?
Takhle po ránu
Smrkám do kapesníku
Chytnul jsem Covida
Mám to ale kliku
Řeknu to polopatě
Chrchlám po cigaretě
Teplota stoupá
Potím se celičký
Ve mě to doutná
Dal bych si chlebíčky
Chybíš mi lásko
Chybí mi tvé pohlazení
Je to snad na chvilku
To naše odloučení
A tak polikám prášky
Doufaje v vyléčení
Možná rumu flašky
Dá tomu vylepšení.
Přečteno 96x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Kubíno, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)