Dychej do míst, kde ti je zima. To pomáhá. A hlavně to teplé oblečení :-).
30.11.2023 10:47:04 | Edina Elwes
Jako kdybych se v tom viděl, boty nakupuji, až když napadne sníh, ruce popraskané, koupím mastičku, mráz, tak ještě pro bundu... :-D
Když člověk čeká, jak ta zima vlastně bude probíhat... :-D :-)
Pobavilo. :)
29.11.2023 05:51:34 | Kubíno
Zima dává jednomu zabrat, viď? Je krásná, když nasněží a všude bílá peřina... ale co ty zmrazky??? Člověk aby se fakt skoro bál každýho kroku... pamatuju si loni. Padalo to kolem mně fest. Každou chvilku někdo někomu pomáhal na nohy... já si odpoledne vyšla ke kámošce na návštěvu, a protože bylo dobře, tak jen v teniskách. Jenže mi nedošlo, že vracet se budu až večer, a to už bylo namrzlo a fest... a já hladkou podrážku... proklouzala jsem to až domů, ale byla to cesta smrti...letos si dám zatra majzla...bo myslím, že už bych tu jízdu ve zdraví nedala :-):-):-)
Dávej na sebe pozor, Mkinečko.
28.11.2023 11:44:52 | cappuccinogirl