V proudu věčnosti
Který je a není
Toužím se ztratit
A odplout kamsi
Na plachetnici snění
S lodí bílou
Mořem fantazie plout
Slunce nechat svítit
Hvězdy nechat třpytit
Vítr nechat dout
S lodí bílou
Opustit břehy reality
Plout do snových krajů
Tam, kde dobře mi je
Tam, kde jsi ty