Opuštěně jsem ležela
Louka běžela kolem
Mraky zarývaly paty do modrého z nebe
Nic než cáry minula
...
Vztáhla jsem ruku pro kapku štěstí
Myslela jsem, že nikdy nepřijde
A ono pořád bilo
A já ho neslyšela
Pro oči nevidět...
28.11.2023 23:28:50 | Jan Kacíř
Báseň oslovila a v tom sněhu a klouzání pohladila, přeji hezký večer.
28.11.2023 20:55:36 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?