Anotace: psychopatická momentovka :), aneb sudičky nemusí být vždy hodné...
Tak tomu se říká sudičky psychopatky nebo měli pivku na fotra :-)
02.04.2007 02:37:00 | Rhiana E. Nebresk
Poslední sloka se mi líbí úplně nejvíc. Ale neboj, sudičky nejsou všechno...
01.04.2007 19:18:00 | lidus