Milovat někoho kdo existuje jen v hlavě
Je jako mazat si místo medu
Kolem huby houbu namočenou
Přímo v jedu
Víš že to nebude trvat dlouho
A zhebneš
Ale je to jenom jako
Stejně jako člověk
Kterého si nosíš pouze v hlavě
No a za zdí mého bytu jsou siločáry a nebe je plné zrcadel
Až zavřu oči
Uvidím tě
A omluvim se ti
Za ten prázdný život v mé porouchané hlavě
Lásko moje