Vám všem, kteří jste mým životem prošli
a jejichž svíčky již navždy zhasly,
patří tyto řádky.
Za všechny, kteří zde dýchali
a své srdce tady nechali,
buší to mé.
Za všechny, kteří nás milovali
a které jsme pochovali,
zapaluji svíčku.
Všichni mí andělé nejbližší,
dali jste mi do života to nejlepší,
co jste jen mohli.
Teď už i za vás svůj život bojuji,
díky vám své nejbližší miluji,
i pro vás dýchám.
Vzpomínky a prožitky na vás dál předám,
váš život zapomenout nenechám.
Budu žít, ne přežívat.
Slibuji.