Anotace: ...
Barevné okamžiky
zpožděné
vibrace času
zlomené
křehké
jak bubliny
v mrazu
vody stojaté
břehy pobledlé
Sny spící
pod ledem
Zamrzají
v hloubi duše
Moc hezké-něžné-jemné-smutné-přesné..., milá Bufi* Objímám Tě*
29.11.2023 21:35:11 | Ondra
Děkuji Ondro
01.12.2023 09:45:05 | Bufik
Pěkné a hodí se k počasí Tvůj malebný styl vyjádření
29.11.2023 20:30:34 | mkinka
Děkuji drahá, objímám
01.12.2023 09:44:05 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?