Ve ztvrdlém srdci zimy královna vládne,
ledem a sněhem zemi zahalenou obklopuje
V záři bledých měsíců stíny se mění,
zimní královna svou moc a krásu zaznamenává
Její vlasy jsou jako čistý sníh z polárních hor,
oko jako diamant studený a ostřejší než dýka
Je třeskot jejího smíchu slyšet v obloze,
zimní královna všemohoucí a krutá
Pod jejím dotekem všechno se mění v led,
stromy se skrčí a květy umdlévají
Rozevláčený vítr její stopy v noci smývá,
zimní královna svůj ledový trůn chrání
Ale přestože vládne všemocně ve stínu,
touží po teple a oheň si přeje
Touží po lásce, kterou jí nikdo nedal,
zimní královna ve svém srdci žízní
Když po ní toužíš, přijmi jičení,
zimní královna v Tobě stále spí
Překonej svůj strach a roztav její chlad,
dovol jí, aby v Tvém srdci se probudila
Zimní královna se pak promění v jarní květ,
ledová krása se stává něžnou a rozkvétá
S láskou oplývající prchají chmury,
zimní královna se mění a rozpouští se
Tak neboj se mrazivého pohledu jejího,
zimní královna schovává lásku v hlubině svého snu
Otevři jí svůj svět a přijmi ji s láskou,
zimní královna se stane tvou věčnou královnou