kam s přáním
Anotace: o rozřešení... tahám ji ze šuplíku, je už tak rok stará, ale stále aktuální
Bůh není bazar,
není zastavárna,
já mu to nutit nebudu,
účtenky sbírá po kasárnách,
neptej se proč, z jakých důvodů.
malá továrna na podmínky,
jen troška krátkých obvodů,
přání vhazujte jednotlivě,
mě se ptej proč, z jakých důvodů.
hádanky, pouze bez řešení,
co hádat nebudu,
necyklované dění,
jakoby bez mínění
se neptáš proč, z jakých důvodů.
Komentáře (0)