Usínám
V zachumlání dne
s přemetem do večera
vyskočila na kladinu noc
Zhoupla se v kolenou
hodila za hlavu blyštivé konfety
slibů a příslibů co kdyby
Co kdyby
Co kdyby
Usínám
Velmi se mi líbí, hlavně první polovina básně. Rána a večery, plná jsou příslibů a divokosti. Usínám*
30.11.2023 00:10:06 | Vivien