Vine se k tobě
Má duše hadí
Touhou svou něžnou
K touze tě svádí
Má duše přítulná
K tobě se tulí
Na tebe mrká
Sladce se culí
Má duše divoká
Tak ráda k tobě běží
Proč to pořád dělá
To pochopím jen stěží
Má duše hravá
Na tebe se směje
A pak tiše pozoruje
Co se se mnou děje
Mou duši divokou
Chápejte to přeci
Musím držet zkrátka
Jako zvíře v kleci
S mojí duší divokou
Hrát si mě baví
I když život někdy bolí
Je veselý a hravý