Verš má smysl
Dnes jsem dostala chuť napsat verš,
copak asi leží mi na srdci?
Než myšlenka vystoupá po schodech celou věž,
já předám trápení uměleckému rytci.
Smysl toho všeho má dnes absenci,
motám se uprostřed vnitřního bludiště,
já lovím nápad na průhledném vlásenci,
a mumraj slov přichází do mraveniště.
Je těžké zbavit se toho citu,
a tak píši si pro sebe tady - ve svém krytu,
snad najdu úlevu a osvobodím mysl,
pro vás to možná nemá, ale pro mně to má smysl.
Přečteno 167x
Tipy 15
Poslední tipující: Ondra, Niška, jort1, šerý, Kan, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)