Ve spíži po předcích katovské náčiní
Drobná škatulka na milostné dopisy
Čert ví kdo koho miloval a jestli
Závan smyslnosti slz a plesnivého papíru
Konopný provaz na míru
A na váhu taky
Ve spíži po předcích harampádí žití
Okýnkem drze slunce svítí
30.11.2023
to není harampádí, to jsou poklady, Jene .. nevyhazovat, restaurovat
30.11.2023 12:26:25 | Otto Mann
Harampádí žití...škatulka, v ní srdce... kdysi, cosi, kdesi... to jsou vzpomínky... nádherná báseňka, Honzí. Moc ráda jsem četla.
30.11.2023 12:04:26 | cappuccinogirl