byly doby
kdy jsem.štěstím.objímala stromy
v křehkých pavučinách
viděla jsem
úlomky tvých řas
tvá vůně byla pro mě
vším
vábnější než
rajský plyn
a ty ses pak rozplynul
a zbyla z tebe pouze
mihotavá záře hvězd
a z mého srdce
černá díra
do nebes