Anotace: kalendárium
Dokud ten trn křivdy nosíš
prosíš
Poděkuj za to
co máš
teď
Beránku děkuji...
01.12.2023 07:40:53 | Jan Kacíř
Beránku, děkuji.
01.12.2023 20:33:55 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?