Ty trapné chvíle sebelhani
Sebeklamu v zástřence
Věnce nesené tam a zpět
V dunění daném prázdným slovům
Ty trapné chvíle padlé oči
Umění zjevné nevidět
Padnu jak klásek
Svět se točí
Točí a nevrací se zpět
Ty trapné chvíle kdy se mlčí
Ty strachy v snaze nevědět
1.12.2023