čas se roztéká
sníh padá nahoru
Tvůj stín se kroutí
dopředu a dozadu
topíš oceán
který v Tobě plave
benzínem hasíš požár
první zachraňuješ sebe
běžíš směrem k pravdě
po rukách a pozpátku
nevidíš má slova
slyšíš je ve spánku
zajímavé metafory, zk, u nás teď sníh padá shora dolů, tady je ještě svět v pořádku :)
01.12.2023 16:47:15 | Otto Mann