Pláč..
Anotace: ..mě už je to jedno :(...
Tak moc bych si přála plakat,
Abych na tebe zapomněla,
Chtěla bych plakat,
Abych se takhle už nikdy necítila,
Já vím,že chtít je málo,
A co snít?jen tohle mi bylo přáno?
Proč to teď nejde?
Proč nemůžu plakat?
Ty Slzy nechtějí téct,
Chci cítit tu úlevu,kdy všechno spadne,
Kde láska má nebude ležet na dně,
Oni ale nechtějí téct….
Tak moc bych si přála plakat,
Tak moc…
Komentáře (5)
Komentujících (4)