Taky jsem měl dneska adventní náladu, jen do chvíle, než jsem viděl tu hromadu sněhu před domem. Potom skončilo snění a já musel vzít do ruky hrablo... :-D Ale co, je krásná zima, snad vydrží.. :)
02.12.2023 21:02:55 | Kubíno
Děkuji za Tvou koledu, bylo mi příjemným si přečíst... mkinko - Jituško :-)
02.12.2023 15:08:16 | Helen Mum
Krásný dar neseš, Mkinko. A krásné přání pro všechny. Za sebe...velmi děkuji.
02.12.2023 11:16:44 | cappuccinogirl