Rozlúštenie
Skláňam sa nad tvoj obraz
vtláčam sa ti do očí
však pohľad vždy uskočí
neposlúchne rozkaz.
Chcem byť v tebe ukrytý
v tmavom oku zrenice
a vnímať farieb tisíce
všetky krásne pocity.
Láska ma naplní, rozhorel
ten smutnej duše čierny kút
dovolí mi, do teba nakuknúť
a srdce mi rozveseľ.