Sněží
Svět se oděl v zimní šat
Stromy bez listí
Šly už dávno spát
Sněží
Šály a čepice
Krásně nás hřejí
Uprostřed bílé vánice
Sněží
Svět je náhle čistý, bílý
Neskutečný, jako sen
Který jsme vždy snili
Sněží
Má duše letí přes závěje
Ač je venku pěkná zima
Ta krása moji duši hřeje