Tichá
Voda změnila se v déšť
a pak zvonila ledovkou.
Možná zebe či je hádankou.
Mystika uvnitř
nabitá energií.
Je zima.
Někdo tápá a druhý neví.
Ticho po pokoji,
jen kocour nervozitu tlumí.
Co je dál v neskutečnu?
Mokré umění.
Ach lásko.
Jsi rytíř
a máš brnění.
Kladeš růže,
co nezmrznou.
Jsi princ z dálky
a voníš ozvěnou.
Dotkni se.
Jsem vlahá
s řekou bezbřehou.
Já vím s jistotou,
že nevyměníš mě za jinou.
Jsem jiná
a levituji za Tebou
náhorní plošinou z Nazca.
Nevzdal jsi to
a pro Tebe jsem stále hezká.
Přečteno 155x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, Jan Kacíř, Ďábel sám, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Iva Husárková, nehledaná, Ophelia81, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)