z nebe zas padá čisto
zmrzlé se dotkne těla
v nahosti první se bělá
v kapce
sežehne tě
srdcových es
milování
Stále se vracím.
04.12.2023 09:01:32 | Jan Kacíř
Když ruce tečou zpět, před nimiž hory vlečou střed Botem říká blátivým Bodejď a ptá se, kdo jsem?
02.12.2023 19:38:31 | Niška
Krása, víra a to dělá vše krásnou Báseň.
02.12.2023 19:26:12 | mkinka
Moc krásná-hluboká miniaturka. milá IkkarisKo :)* Měj se (s)milovaně kouzelně :)*
02.12.2023 19:16:49 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?