Jsem rád, že moji dnešní činnost popsal někdo z druhého pohledu. :-D
Taky jsem si na té Vysočině slušně zaházel... :-D
03.12.2023 21:00:09 | Kubíno
Objímám Jituško, znám co je migrena, celý život mě provazely. Teď jakoby kouzelný proutek šlehl jsou pryč, asi hormony dostaly rozum.Stárnu... Bude líp věř mi, nejlepší rady tma, klid, pomačkat všechny body na těle, chladivé masti na spánky, léky nebo čípky od bolesti a popřípadě obejmout záchod, pak se uleví. Pa opatruj se.
03.12.2023 20:51:41 | Marťas9
Migréna je opravdu nepříjemná, taky ji znám...tak ať je co nejrychleji zase dobře Mkinečko.
03.12.2023 13:25:44 | cappuccinogirl