Sto ovcí
lehlo si do sadu
sto dalších
zalehlo zahradu
deset jich klimbá na střeše
a všechny ty ovce
ovečky bílé
kadeřník vítr
učeše
a sfoukne jim za zad bílý prach
tu vodu
co taje po hvězdách
na sklíčkách brýlí
a mém rtu
kde zamyká chladem stařičké přání...
P.S.
snad v příštím
adventu
Tahle je krásně kadeřavá. A vítr si v ní kudrlinkově pohrává... pohlazenka zimní.
03.12.2023 13:42:14 | cappuccinogirl