Miluji jaro
Když se blíží k létu
Miluji léto
Když je v plném květu
Miluji podzim
Když hraje barvami všemi
Miluji zimu
Když sníh pokryje zemi
Miluji vodu
Čistou a jasnou
Miluji oblohu
Modrou a krásnou
Miluji slunce
Když krásně hřeje
Miluji svět
Když se na mě směje
Miluji svoji
I tvoji duši
Miluji srdcem
Vždyť právě proto buší
No nádhera, moc hezká a pravdivá Taky to tak vnímám
Kdyz se kolem sebe dívám...
03.12.2023 21:21:13 | Marťas9
Fantazie - nádherné - tolik lásky překrásné :)*
Verunko milounká, měj se úchvatně :)*
03.12.2023 15:17:27 | Ondra