Obětavě do sněhu jeřabina padá
Mrazem zesládlá
S mrazivým zvoněním
Její smrt – zároveň vzkříšení
V popelu hejno vran letí
Zvonem buší měď k nebi
Zvoněním, zvoněním a krví
Co jeřabina sněhu donesla
Honzi, krásně nostalgicky jsi to napsal. Krásně zapadá do mozaiky dnešních dnů.
Pěkné dny a PPÚ...
05.12.2023 23:04:11 | Jarunka